Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
programmer java
aslm
sadulur,sadulur kabeh...

critane aku pan sinau bhs pemrograman java,seka j2me,j2se.j2ee

dadi para jakwir2 sing wis "expert",tolong dibantu misale ana kesusahan

sing ngrasa programer ,tolong absen ya(apa bae)..

sukur2 bisa bagi2 rejeki,suwun men kyeh....PISS
wallboy,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2011.
Reply
salah kamar ya wa,padahal wis ana kamare...PISS
wallboy,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2011.
Reply
wis klik [Image: postbit_report.gif] bae neng posting #1 mengko ben modod sing bertindak memindahkan Josss
Reply
wes di pndah... sok ngobrol lan share maning yak.Nyengir
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
Um,ana sng ndue jar pack ora??

go hp s60v3. . .
U E M,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2011.
Reply
Jar pack?

Maksude app java borongan sa arsip?
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply
Maksude ak,
app sing nggo unpac n pack ex *.jar
U E M,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2011.
Reply
Oh.. Sing kaya winrar ning komputer, tp nggo symbian?

Nganggo X-plore atawa Zip Manager
Reply
Ak jg atik kwe. . .
Tp yen pn ngepack jar trus foldere akeh [ora mung manifest tok] ora bs um!!
Ora bs di instal soale folder seliane manifest ora manjing!!
U E M,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2011.
Reply
tolong pencerahanya ,misale aku pan nggo jsp go gawe aplikasi,syarate apa bae(misale ngintsal apache..),trs tuku domain sing yahud ng ndi wa,jsp go aplikasi server client stabil ora sih wa,enakan ndi applet karo jsp


wallboy,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2011.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)