Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Menyusui
ahhh..mesti pengalaman TS-e maning kyeh tah..... Udud
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
kenapa selalu TS yang salah Ngepruk
Reply
Coba deleng KTPne elank. Mesti aran asline Dhimas Darmadi Guling-Guling
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
his .... asline pan nulis Dhimas ... tapi gadine Darmadi Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
kiye dudu lawakan..tapi curhat..pengalaman pribadine um elank Guling-Guling
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
artis selalu dijadikan berita kontroversional Ngukuri batuk
Reply
wingi maca kiye nang forum sebelah be wis Guling-Guling
barang dipost nang kene ya tetep Guling-Guling
road to
6666th
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)