Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DISKUSI Internet gratis [HP]
Yuh para master Tegal Cyber,
ask and share masalah internet gratis via handphone nng kene Es Teh


kye go opsel telu
Reply
#2
ente donge share ndisit ohhh Ngikik maning pengin sing gratisan keh Guling-Guling
Reply
ak ngartine gratisan liwat pacebook
sing alamate
http://0.facebook.com

tapi misale ana sing nggo komputer bagi juga oh Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
#4
o.facebook tah gratisan resmi ohh...gratisan sing hack ana ? sing ngubek2 proxy...
Reply
(02-05-2011, 06:13 PM)iqbal Wrote: http://0.facebook.com



nduwur ora gratis dong im3 Ngikik maning
Reply
mbuh kue ...

tapi misale xl...
mbukak facebook
http://m.facebook.com
saka jam 00:00 - 17:00
gratis ...
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
ana http://gratisindo.com kwe gratisan tapi nek downlad ya tetep bae bayar Ngikik maning
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
ya ora gratis woh um Cokot
Reply
nyong ana trik pro-iji oh...

Go sing anggo 'telu' kyeh pro-iji ne sing tulisane 10.4.0.10 neng seting hp diganti anggo kene:
Reply
#10
wes dicacak um ? go android bisa ora yah ?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)