Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koleksi Distro TCC by Poci....
Rainbow 
keh langsung baen...

disen baju kerah


disen kaos


update

sing liyane segera menyusul......Ngacir
nglembur nggawe desain tonk???

sip...sip...apik...apik....
nyong ra bisa nggawe soale
yuh Medang
road to
6666th
#3
apik kuwe jon,dadi akeh pilihan kuweh,,
wis owh gawe distro khusus tegal cyber.
Mbokan payu,yen ora payu ya dodol neng alun2 banting hargaGuling-Guling
#4
pentol nemen sung kang kiye ah... saaluut karo njenengan!!! Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#5
"Poci Memang Ura Sekedar Poci Lemah". Nyong seneng sing warna putih sung... Nek bisa kuwe bahane sing biasa / dudu kaos. kayong manteb sung..

Es Teh
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Xixi matur nuwun pujiane kang....Isin nemen
bahan tah relatif sesuai karo hasil rembugan baen...nyong tah setuju karo bahan sing nggo kemeja...dadi cah TCC terkesan rapi gitu lo....Xixi
sundul ah...gagian dientasi....Xixi gagian digawe...
apik .. angger gawe desain2 kaya kue go ne program apa sich?
ente fesbuke apa...PM len...um barezta njaluk kueh..
gawene nganggo corel + postoshop...Girang nemen
um poci.....
satu kata bwt ente....
i like it.... Es Teh
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)