Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koleksi Distro TCC by Poci....
satu kata nggo um baguz...
i lov u....Muachhh
Guling-Guling
(14-03-2010, 04:10 AM)kuncen_server Wrote: apik kuwe jon,dadi akeh pilihan kuweh,,
wis owh gawe distro khusus tegal cyber.
Mbokan payu,yen ora payu ya dodol neng alun2 banting hargaGuling-Guling

wkwkwkwkkwkwkGuling-Guling
[/code]Mangan ra Mngan tetep Kumpul [code]
bisa komen mung urung ngguyu tok ah...balang lemari toli
putih bae,,,sing klambi putih,,,dadi ne kan katong ngganteng,,,
ak sing wes ngganteng dadi tambah ganteng bleh???
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
ya boleh lah...jare gomet malah kaya klambi pelayan resto wis..Palu2nan
ngko tak disen sing werna irenge
#16
(15-03-2010, 12:52 PM)Poci Wrote: ya boleh lah...jare gomet malah kaya klambi pelayan resto wis..Palu2nan
ngko tak disen sing werna irenge

Apa iya yah?? Resto padang?? Guling-Guling

Kuwe klambi mirip2 kaya klambine wong china ya... Shanghai2 ngono...
Kaya klambine jet lee.. Nyengir
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
jaba digawe lengen dawa iya dadi....tapi kue ana kerahe loh masbukan....kerah kaya seragam skolahan
ora papa o0o,,ngger kuliah dinggo,,sisan promosi...
dadine kan bocah2 tegal sing ndeleng ngko iri,,,
izzz apik nemen klambine,,,wekene TCC maning,,,

(kuwe makane klambine kudu apik)
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
#19
iya wis, gawe sing apik sisan kyeh. ben ngejreng matane sing ndelengna. ngko pada gabung TCC oh. iya belih? Xixi
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
ah ngko tak gawe ah... ben poci ana saingane... Guling-GulingGuling-Guling
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)