Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
guyonan ngluwihi bates
edaannn nemen kye guyonane ngluwihi batesss.....wong lagi turu didongani wis.... ngosek

[Image: 2ykjcs4.jpg]

[Image: 2e5ts1c.jpg]

yen ngguyu sampe ngosek aja klalen klik "suwun"....

sumber >> forum tetangga Ngikik maning
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
adong kiye si wa?


[Image: 163608_1498478713793_1588902567_30985765_6766484_n.jpg]

adong kiye aseli kanca kantorku qeqeqe
Reply
Keeeeeeeeennntirrrrr Guling-Guling Guling-Guling

um leeoo avanya bisa Snsd wess. Ngikik maning
Assalamualaikum
Reply
Sng penting si korbane ora ngarti ya ora papa PISS
U E M,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2011.
Reply
compong maning kweh um.......




dolanane pd bleh karuan ah,
Perlu Dana Cepat?? Jaminan BPKB Motor/Mobil, Bunga MULAI 0%, Data Kami Jemput. Info Lengkap Hub: Wiky - 0857 4042 4700......1,5 jam langsung cair!!!
Reply
wkkwkkw
Guling-Guling lur .....
Ning dadi temenan,kancane nt dadi pd bingung ndea kweh ....
Kwkwkw
PISS
life is short
pray hard or play more
fataamal
bismillah,niat ingsun tobat
Reply
kuwe sing nomer 2 loken turu temenan sih Ngikik maning

nyong tau kaya kuwe tapi lagi kae kancane nyong turu neng mesjid, dudu neng kelas kaya kuwe Ngikik
Reply
Ora Olih pamali jare wong tua.... Gedeg-gedeg
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
qeqeqe
bisa di dongani loh .. nyong ya iya sering yen lagi turu2nan nang lante .. ujug2 pada ngrubung nyolati Ngikik
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
(07-05-2011, 09:16 AM)ayiep_wawan Wrote: Ora Olih pamali jare wong tua.... Gedeg-gedeg

kuwe maksude di doani ben tangi ish Ngikik
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)