Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gembuyu brarti ora waras
langsung bae wis ya,
dong sing ndeleng/maca trit kiye ngantiken gembuyu brarti ora waras Ngikik maning



dan siap nerima sendal saking nyg Ngikik maning

[Image: tumblr_l3s5de3HtD1qz9vwpo1_500.jpg]
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
oh kue um ojie pas SMP ...
SKJ apa SMK kue Mikir
melas nemen yah
tuli kue ngedit e be bar mata mengisor ...
jelas nemen ketonne
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
wuakakakakakkkk.. Guling-Guling ini editane sapa sama siapa sih????
Assalamualaikum
Reply
Kie Ts e ???
life is short
pray hard or play more
fataamal
bismillah,niat ingsun tobat
Reply
I just don't wanna stay and wait for a wonder.
PesBuk
Reply
pose wajahe kasian banget sih kakak...aku jadi terharu... Gedeg-gedeg
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
Kayonge lucu. .tp bisane aku ora pengen gembuyu ya?? arip
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
Ora lucu ah, malah wagu kesane...
arip
hoax detected..

Lambene kgeden,..
Reply
sing banyak beredar neng facebook ya..,,
Reply
(09-05-2011, 08:56 PM)dhesy_didoonk Wrote: wuakakakakakkkk.. Guling-Guling ini editane sapa sama siapa sih????

(09-05-2011, 08:56 PM)Nuhahamas Wrote: Kie Ts e ???

(09-05-2011, 09:02 PM)top_x Wrote:

hayooo gembuyu Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)