Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
untung ora ketahuan si BOS .. :D
aku taune mbolos pas smp tok Ngikik

aku pan matur bapane baen ah ora mudeng seh Ngacir
cekelan tembok uez ana um benu seh ... Ngikik maning

Jangan Di Buka Ya ................... Ngikik maning (Click to View)
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)