Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[KLOTER 2] Jam LED Soccer Series (37 ewu)
angger ana pesenan/model pre order kayak kiye
tulung sing liyane gagian mbayar,sing bnr2 niat tuku
melas sing wis mbayar,ndadak ngenteni sing urung
aja gawe angel lah
mengko rejekine sampeyan ya digawe angel mbuh lho
road to
6666th
Reply
#22
angger kaya kiye tah kudune TS-e sing gawe aturan
batas pemesanan
batas pembayaran

sing lewat batas pembayaran gugur
tuli beres
saya suka siomay
Reply
@um Benu & Um Nono : kalem bae um,, wis tak edit kweh.. Kalem bae
wis dipesan juga koq..
jare ning kana sing warna putih lagi kosong dina slasa tembe ana.. Es Teh
Reply
KLOTER 1 wis teka MONGGOH dijukut .. Josss


Quote:sing durung bayar,, cepetan bayar Palu2nan


KLOTER 2 DIBUKA !! girang
Reply
asikk Ngguyu
ngko dong balik maring Kairo Zone ahh Ngacir.•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
Wis teka ah, ngesuk mboran wz njukute. Lg kesel nemen Mriang
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply
Josss Josss
barange wis tak jukut lg mbengi, mulus mantep, bisa murub Girang nemen
[Image: 5707757800_4a4ccc71df_m.jpg]




[Image: 76522_1457743693347_1526018069_31083270_5713177_n.jpg]
um Kairo emang recommended seller Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
aku pesen woh um...siji ting warnane ireng bae..
trus bayare maring tapa um?? cool nemen
BIJAKSANALAH TAPI JANGAN MENGGURUI
Reply
@Auzhe : suwun um Testimoni ne.. Es Teh

ndadak pasang fotone diriku segala ah,,


(04-06-2011, 01:16 PM)Cantiq.sweet Wrote: aku pesen woh um...siji ting warnane ireng bae..
trus bayare maring tapa um?? cool nemen


langsung bae maring Outlet kaiross ya jeng.. Es Teh
Reply
testimoni biasane dipajang ning pejwan oh um Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)