Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] Buku Apik
Question 
Ana sing ngarti buku sing judule Ullysses Moore terbitan Erlangga?
Jare iklane crita kwe ora ana rampune, maksude misterine ora terpecahna.
HARUS DISIPLIN
Reply
sampeyan mbokyao angger nggawe dopokan sing madan tata tulisane
trus angger niate pan takon, ngarepe dalahi [takon]
suwun ya Josss
road to
6666th
Reply
buku tentang apa um??? berhubungan gamen apa jarene??

coba neng book.google.com
Reply
Durung tau krungu, siji2ne buku sing ana tokoh ullyses sing tau ka waca cerita tentang seorang anak kecil & seorang pelarian setting jaman perang sodara/konfederasi US ning daerah kentucky

Ceritakena owh luwih dawa maning lah clue ne, adong wis nemu sukur2 bisa di dokon ning kene resensine :)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)