Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dipindahna
calon Einsten masa depan kyeh ... girang
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
aja kakean haha hihi nang kene
hoho karo huhu bae Nyengir
road to
6666th
Reply
bhuakkakkakk,, bisane ana yah bocah sing posting ra Jelas kayak kyeh?? Xixi

tapi emange si Iqbal tok sing paham ya,, qeqeqe


hayuh kweh um,, coba ditafsirkan dg analogi.. Es Teh
Reply
Um kairos neng wis weruh bocah kie oh...

Sg lagi sore mau melu mrg kios njukut alarm sih... Mendem
Reply
kang Asad-yy: lagi miki sore sing ning Outlet kaiross kweh dudu aku,, Ngikik maning
tapi karyawan sing biasa jaga,,

tapi aku penasaran pengin weruh sing arane iqbal,, (medek lemah ora lho bocahe..) wkk.. qeqeqe
Reply
Wooh begitu yah... Ngikik maning

aku tah wis weruh si iqbal lg JJS guci.. Mendem
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)