Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ngakak....
wuaakakakakaakakkkk.................. Guling-Guling
Assalamualaikum
Reply
(22-05-2011, 10:05 PM)dhesy_didoonk Wrote: wuaakakakakaakakkkk.................. Guling-Guling

hizz donk ngguyune aja kebablasan...ngko njungkel ndadak tangine kangelan... Ngikik maning


ngerek maning ahhhhhhh
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
impoten kweh..... qeqeqe
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
asyiik nemen ah tembe weruh ...

sing ngelebokna misile ya kebongeden nemen kueh ...
Guling-Guling sung weruhe yakin ...

Josss kang leo
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)