Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lawakan Shout Box
keh sedulur TCC Salam sayang ana sing nyadar ora karo gambar kye? Ngikik
Maape yen ora lucu, biasane nyong ngejayus wa Ngikik maning
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
Jarak antara id google karo waktune keambanen um Ngikik maning
id.ne aku kedawan nean Xixi
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
yah laka sing pendek sih Ngikik
sing penting wis usaha ngedit Xixi
aja dibuka ooooh gak Seru! Palu2nan
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
google daning warna ireng???
ora abang mbuapa????
road to
6666th
Reply
google ungu woh Guling-Guling kan donatur
Reply
googlee pink oo harusee.. sudah dibongkarr melu Guling-Guling
Assalamualaikum
Reply
Sg njawab google tp dweke post nduwure "sg pgn manjung surga hentaicuwiru tok" ora nyambung Weee
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
#8
tek deleng kuwe sing diganti google mesti animwucuru Hmm
Reply
Sing kata2ne be wz katon asline um anim... Weee
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply
iya bener kueh ....

jarak karo (-) be pas karo hentaicuwiru ka ... Ngikik

kurang cerdas geh nutupine Ngikik maning
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)