Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lawakan Shout Box
yah angel sih nggolet sing pas ngosek
oiyaaa kae klalen diganti merkabak
yaaah gagal deh merkabak
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
gede nemen gambare Ngukuri batuk
di crop sotboke bae luwih apik Josss

wah aku nembe weruh ana Google ngechat Ngikik
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
dih masa id.ne aku diarani animwucuru daning um barez Duka cita
pada mbahas lawakan weh aja mbahas aku Nyengir
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
@oji: oiya ora kepikiran, maape wis um ampunnnnnn
@anim: Reputasine nte pada karo nomor kamare nyong nang asrama Ngikik
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
lagian misale bner namane google sekang kata chat juga ketauan ...

Ngikik maning
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: