Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NIKAH lewat Online
#11
nduwure aku ora maca mesthi wes..
sing mempelai lanang wadone bareng ng jepang..
wong tuane sing ng jawa.. menyerahkan perwalian maring staff kedutaan ng jepang..
pendapat ulama ne laka kie?
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
sayange kawin ora bisa online qeqeqe

dong bisa online tah luwih unik maning Ngikik maning

Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply
(27-06-2011, 09:00 AM)masindra Wrote: nduwure aku ora maca mesthi wes..
sing mempelai lanang wadone bareng ng jepang..
wong tuane sing ng jawa.. menyerahkan perwalian maring staff kedutaan ng jepang..
pendapat ulama ne laka kie?

kayonge om , maksude kaya misale kawin nang umah terus di wakilna nikahkane karo pak lebe < meski ana bapane biasane ana juga wong tua sing tetep wakilna maring lebene kanggo salaman karo mempelai lanange kanggo ijab qobul....kayonge tak kaya kue..tapi mbuh ding
Jangan Cuma Kata

andi afif kurniawan
www.a-afif.blogspot.com
085 878 338 151 - 081 328 398 004
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)