Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[DIDOL] CPU AMD Murah
WES PAYU
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
#2
gambar bonuse ora metu.... pengin sung....bonuse monitor karo kibort ? Ngikik maning
Reply
wes nongol kwe ... monitor oyagh gelem???tp ari digepuk tangan dadi bener ... Xixi sung ora goroh
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
dedoli kabeh sih hus?
pan tuku maning?
__________________________________________________________
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
Reply
yuuuupppp.... pan pindah kubu birruuu ... Ngikik maning
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
800 mbokan olih...
urip bareng-bareng
Reply
HD 40GB trz tnp bonus ya?? Es Teh .... ....
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
ngerek .... selamat siang .... ngerek
.................................................
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
esih apik ora kie, aja mung tampilane tok. . . .
mbokan hargane olih dikurangi ngko tak nein Klepon
ghantexs16,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Sep 2010.
Reply
arane didol ya apik lah om .. masa burak didol ... mending ta rongsok bae ..
olih om .. kalemm ....
piyik durung bisa ngein Klepon om .. Xixi
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)