Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[video] animator vs animation
wah nyon hora ngerti yen kuwe kang,
gudu ranahe nyong Ngikik maning

coba gawe trit bhaen kang, ben rame Josss
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)