Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hat Ning ah
diputus bae oh
lha cah wadone bener2 demen ora karo cah lanange??
pacaran aja digawe mumetlah

mikir mumete dong wis mbojo bae
sing wis sah karo halal sih
road to
6666th


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)