Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bus sing Trayek jurusane paling adoh
kyeh,, ana sing ngerti ora..
bus apa sing Trayek Jurusane paling adoh se Dunia ??

jebulnya ana ning Indonesia,,
kyeh deleng gambare..

Reply
wingi aku weruh TEGAL - BALI
ternyata ana sing luwih adoh yaa Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
PARIS itu PAgongan RomantIS ea kak? Mendem
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
parangtritis :ngikiK:

sing paling adoh esih sing maring medan lah Ngikik maning bisa 3 dina sih pimen Guling-Guling
Reply
bis sing paling adoh jare aku sing tulisane lintas sumatra awit jawa nganti sumatra Gedeg-gedeg
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
paris kuwe pasti singkatan daerah nang sumatra keh Ngikik
road to
6666th
Reply
kiye olih moto nang nggiwangan apa jombor yak Ngikik maning
paris kuwe Parangtritis jon,

ana ana bhae Guling-Guling
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
kiye terminal giwangan um... jombor ora segede kuwe Ngikik maning
Reply
tp bis e ALS
antar lintas sumatra
tp pelate AD Ngukuri batuk
soto talang kyeh Weee
road to
6666th
Reply
A L S
Antar Lintas Samudera Guling-Guling
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)