Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bupati Tegal Ditahan Terkait Kasus Korupsi Rp 3,9 M
sejen yiep,kiye berita anyar,mbiyen nembe dadi tersangka, saiki wis dadi terdakwa.. CMIIW / BNNNS (Benerna Nyong Ngger Nyong Salah Ngikik maning )
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply


Messages In This Thread
RE: Bupati Tegal Ditahan Terkait Kasus Korupsi Rp 3,9 M - by Dwi Murdiartono - 28-06-2011, 07:35 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)