Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[pic] Kucing Alay
kyeh, ora mung manungsa sing doyan alay. kucing be bisa jebule, mbuh kiye keningapa bisane alay. hapene blekeded ndean, gadi narsis. yuh langsung d cekibrot bahe ..

nang TCC ana ora sing kira2 sing doyan narsis?? Ngikik maning

narsis narsis narsis

wangsit

UPDATE !! sumbangan seka komenter Ngikik maning
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
didonk bangeeeeeeeeeeet Katisen

Ngacir
Reply
(28-06-2011, 11:47 PM)Elank Wrote: didonk bangeeeeeeeeeeet Katisen

Ngacir

dongen nyong pan nulis kaya kuwe. mung wedi bhae ngko adeng di kiting.
gudu nyong loh des Guling-Guling
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
(28-06-2011, 11:47 PM)Elank Wrote: didonk bangeeeeeeeeeeet Katisen

Ngacir


wakakakak,, lucu nemen ah..
trus bisane Didonk loh??
mengko bocahe ngamuk Ngepruk .. hii.. wedii Ngacir
Reply
kucing siji ka alay.e pooor Ngikik maning
____________________________
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
ASSSEEEMMMMM bisaa jebulnyaa ane dirasani. hahaaa Rambo

taappi kueeh kucinge unyuu nemen sungg.. lucuu gemesiiinnn nemen. hhiiiiiiiiiiiiii. GEMES NEMEN.

Kueeh angger kucinge nyata tak gawa balik sung, orapapa wess ben ana kancane narsis. hahaaa

narsis ??????? yang pentingg EXIS. WKWKWKKK
Assalamualaikum
Reply
ilate dawa nemeeeen Ngikik maning

dong kucing sing kiye sih?
[Image: avatar3_56.gif]
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
hahahaaaaa.. lucuu pojill,, tapi matane medeni aaahh.. hahaa
Assalamualaikum
Reply
Kucinge lagi tahlilan... Ngikik maning

Kucing sing nang nduwur raine kaya dekene um.e aku.... Ngikik
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply
kucing yaa raine pada bae kabeh belih?
Ngukuri batuk
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)