Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
INFO SPMB S-1 SWADANA UNS
Kieeh sedulurr ana informasi sing durung ketrima univesitas aja wedi. yuukk maree ini ada info Es Teh

UNS (universitas sebelas maret) ana gelombang keloro yaitu SPMB swadana.

Pendaftaran n pembayaran :
15 Juni - 14 Juli 2011
1. Pendaftaran Online ditutup 14 Juli 2011
Pukul 09.00 WIB
2. Pembayaran Biaya Pendaftaran ditutup
14 Juli 2011 Pukul 15.00 WIB
3. Cetak Kartu Tanda Peserta secara
Online ditutup 14 Juli 2011 Pukul24.00

Pengumuman Hasil Seleksi : 18 Juli 2011

Registrasi 1. Online : 19 - 22 Juli 2011
(Pembayaran SPP,BPI & Lain2 via Bank
2. Ondesk : 25 - 26 Juli 2011
(Pemeriksaan dokumen & tes kesehatan)

Ini link registrasi : klik disini

keterangan lebih lanjutt mareey srupuut neng kene

Bissmillah semuga bisa membantu Amin
Assalamualaikum
Reply
sip dong, Josss

nyong mbiyen ya nggo jalur kiyee Palu2nan
njajal maning ah..
tapi kayonge nyong wis d bleklist hizz Ngacir
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
yaaahh iyaahlaaah eling umurr mbaah wadukk.. hahaaa.
Assalamualaikum
Reply
ayo yang berduit yang berduit.... yang berduit yang belum dapet kampus Ngikik maning
Reply
SIpp.. wis tak deleng kyeh des.. Ngikik
joss Josss
Reply
(08-07-2011, 06:11 PM)Elank Wrote: ayo yang berduit yang berduit.... yang berduit yang belum dapet kampus Ngikik maning

hahaaaa.. isshh sing ora nduwe duid yaah bisa njaluk nang elank Ngikik maning

yuuhh ngerek
(08-07-2011, 06:14 PM)ija_inad Wrote: SIpp.. wis tak deleng kyeh des.. Ngikik
joss Josss

siippph mas Es Teh

bantuu" hloo mas angger ana sing takon, aku gag mudeng. hehe Nyengir
Assalamualaikum
Reply
Kye istilah laine "jalur larang" ya?
Enter ben dawa
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
iya um "jalur eksekutif", wkwk.. sekang arane be wis katon Ngikik maning
Reply
Kiye sing nganggone Duit Duitan?

Endah Dawa :
Pesane kependekan. Sumonggo lebokna pesen sing luwih dawa
Reply
hihi. bahasa akademike "jalur non-subsidi"
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)