Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
my graduation day..
pengalamane ente wis kayak mr.bean lok..
hahahha... Guling-Guling
pengalamane ente wis kayak mr.bean lok..
hahahha... Guling-Guling
" tertawalah saat kau menangis..dan menangislah saat kau tertawa.. "
Reply
eeeeeh.....esih dibahas masalah :ngising: kiye???
mbokan ana sing ora doyan mangan mengko ne lho Ngikik maning
road to
6666th
Reply
um ibnu ya nungkit maning gyeh :ngising: e
Ngikik maning
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply
Critane Njelehi nemen sung..
nyong mbayangna tai sing ora disiram pating tlektek nemen, :hoax:
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply
aku ea tau lg nang malioboro jogja . .
mbke anjog malioboro lngsng mules . .
akhire mblayu maring mall . moni dad dud dad dud bae ngosek
anjog mall ana satpam lngsng tkon wc nang ndi . jebule nang lante nduwur .
akhire nganggo eskalator tpi mblayu . anjog WC jebule kebek . ana CS , lngsng tkon wc liya , tpi laka jerene . .
akhire ngentni kro cekelan weteng egal egol dwek . skile ngimpet maning .
OB ne cengar cengir . pas wc ne ana sing kosong lngsng nyrobot oh . mbuka katok trus :ngising:
tak ada yang tak mungkin untuk kita lakukan di hidup ini . .
apalagi jika bergabung di TCC yang erat persaudaraannya . .
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)