Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bapak Doenk
kye ana percakapan antara bapak doenk karo operator telkomsel.
kye cuma nggo lucu2an tok ora nggo ngece pihak tertentu.
sadurunge njaluk maape bokan wis tau lan bokan ana sing- tersinggungqeqeqe
monggo drungokna karo dideleng tulisan percakane bokan ana sing ora paham bahasane soale bapak doenk nganggo bahasane wong cilacap.
sumber youtube: telkomsel tembelek singa

http://s1140.photobucket.com/albums/n569...ksinga.mp4
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply
Palu2nan
daning ana alat vitale Ngguyu
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
eben videone langsung dalah ng kono piben zhee ? nyong urung ngerti carane

NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply
waakakkakk. soak sung. kasaaarr nemen bahasane. hahaa Guling-Guling
Assalamualaikum
Reply
daning ana lekcel ana lotnok jg???? Rambo
road to
6666th
Reply
(05-08-2011, 12:40 PM)bocah tegal Wrote: eben videone langsung dalah ng kono piben zhee ? nyong urung ngerti carane

kuwe adong ngedit thread ana menu embed videone oh Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
(05-08-2011, 02:15 PM)auzhee Wrote: kuwe adong ngedit thread ana menu embed videone oh Josss

owh... tp nyong tetep ora paham zhee.

NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply
kiye emang bahasane semrawud,tapi kocak nemen Ngikik maning
kiye bahasa ngapak banyumas ndeles nemen Palu2nan
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply
lah kie mbajor nemen ahhh Palu2nan tapi nggaweee kaku neng weteng sung :ngguyu: Guling-Guling
hidup adalah senda gurau
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)