Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Absensi 3 TKJ
Hihii. . .
Jebule ana cah Istek e.. Nyengir
Bsane tugas kye ora nakna mring 2TKJ yah.., Weee
Rendy_cepiyyit,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Dec 2011.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)