Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hati Hati..!!
qeqeqe lah tmenan ora kuweh qeqeqe
"xarwo wartz facebook twitter or band website"
Reply
tak kirani ati ati kenapa,,, kong guan tak kira KW apa pimen, , jebule isine sing sejen??

hahahhahahahaaa... qeqeqe kreatip nemen ah...

emang akeh sing kaya kuwe.. nyong tau,, aku kan seneng wafer apa ya sing kalenge ireng.. kuwe nyong wes seneng nemen tak buka isine kripik bodin Palu2nan
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
tiwas serius nemen kang....
qeqeqe
Taqobalallahu minna wa minkum... Minal Aidin wal Faizin...
Atas segala kekhilafan selama persahabatan kita, Mohon Maaf Lahir dan Bathin
Reply
Wis Tak KLik kabeh suwune.. dong tak kLik suwun, pada kerasa beLih dongen?? Ngetik
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
khong guan home industri kuwe..qeqeqe
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)