Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
percobaan tampilan anyar
#11
apik no.. carne pimen no ngutak ngutik template len.. aku warai oh
Reply
#12
hahaha,,
esih belajar um..
kiye be mesih pan dirombak2 maning..

mbene njajal..
sing pasti request-e jaiko wes dadi
wes lurus kanan kirine..

Es Teh
saya suka siomay
Reply
apiiik um Nono,,
emang ente kreatif nemen ah.. Es Teh
Reply
wis piben bentuke ora ngarti..arane TCC ya tetap di hati Xixi
ning request kiye siji..piben carane halaman ngarep diload gampang ora ngaboti Nyengir
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: