Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PENTING!!!: Perihal Masalah Rudu Sendal Lan Ditutupe ShoutBox TCC
#1
Bismillahirrohmannirrohim,

Menindak lanjuti kasus sendal(rudu) lan ditutupe sb TCC

terus jebule memang sekenarione cah 3 kiye (bukti PM wis mlebu nang sutimin)
maka dengan ini aku selaku salah sijine sesepuh TCC memutuskan (tentune berdasarkan musyawarah antar sesepuh, sutimin, lan sudarmo)
ngebanned bocah2 kiye:

1. Okky_hatake : banned (2 minggu)
2. leo_quers : banned (1 minggu)
3. hasbie : banned (1 minggu)

diharapkan kasus kiye bisa nggo pelajaran kabeh member TCC nggo dijukut hikmahe
pengurus ya ora sepenake wudel olihe mutusna wis dipikir masak2 apik lan orane
dadi wong 3 miki bisa dadi mikir trs aja dadi dendam ... dadi wong sing legowo

mung kuwe tok sing bisa tak sampekna...

Tambahane:
nggo wong 3 sing lagi njalani masa hukuman tidak diperkenankan nggawe klonengan ato semaceme, ning konangan nggawe klonengan maka semua user lan user utama langsung di delete tanpa ana negosiasi maning.


mohon maaf mbokan ana salah kata....

Sesepuh

om cuph3



Messages In This Thread
PENTING!!!: Perihal Masalah Rudu Sendal Lan Ditutupe ShoutBox TCC - by cuph3 - 23-08-2011, 12:07 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)