Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PENTING!!!: Perihal Masalah Rudu Sendal Lan Ditutupe ShoutBox TCC
#5
SB akan kembali aktif delat maning tunggoni bae... sing nduwe klonengan maning sadurunge kasus kiye ... ngg tindakan sing berwajib sing ana nang TCC.


Messages In This Thread
RE: PENTING!!!: Perihal Masalah Rudu Sendal Lan Ditutupe ShoutBox TCC - by cuph3 - 23-08-2011, 12:18 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)