Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PENTING!!!: Perihal Masalah Rudu Sendal Lan Ditutupe ShoutBox TCC
Girang nemen
wis ana SB maning Girang nemen
...............
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"


Messages In This Thread
RE: PENTING!!!: Perihal Masalah Rudu Sendal Lan Ditutupe ShoutBox TCC - by Dwi Murdiartono - 23-08-2011, 01:22 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)