Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PENTING!!!: Perihal Masalah Rudu Sendal Lan Ditutupe ShoutBox TCC
Klonengan kuwe apa si?
aku durung ngerti e Mendem
KLONING = semacam penggandaan makhluk, pd diplesetna klonengan sg maksude user2 sg duwe akun lwh saking siji.
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
#13
daning pengumane dokon nengkene .. mimin pimen sih ngko kanclep oh.. ndokon kae sing neng teks berjalan oh selam 2 minggu eben dadi peringatan lan sebab musabab.. publik perlu tau duduk permasalahan biara pengurus ga dibilang semena-mena dalm menjatuhi hukuman. okeh samene baen Hangsip
(23-08-2011, 12:07 AM)cuph3 Wrote: Bismillahirrohmannirrohim,

Menindak lanjuti kasus sendal(rudu) lan ditutupe sb TCC

terus jebule memang sekenarione cah 3 kiye (bukti PM wis mlebu nang sutimin)
maka dengan ini aku selaku salah sijine sesepuh TCC memutuskan (tentune berdasarkan musyawarah antar sesepuh, sutimin, lan sudarmo)
ngebanned bocah2 kiye:

1. Okky_hatake : banned (2 minggu)
2. leo_quers : banned (1 minggu)
3. hasbie : banned (1 minggu)

diharapkan kasus kiye bisa nggo pelajaran kabeh member TCC nggo dijukut hikmahe
pengurus ya ora sepenake wudel olihe mutusna wis dipikir masak2 apik lan orane
dadi wong 3 miki bisa dadi mikir trs aja dadi dendam ... dadi wong sing legowo

mung kuwe tok sing bisa tak sampekna...

Tambahane:
nggo wong 3 sing lagi njalani masa hukuman tidak diperkenankan nggawe klonengan ato semaceme, ning konangan nggawe klonengan maka semua user lan user utama langsung di delete tanpa ana negosiasi maning.


mohon maaf mbokan ana salah kata....

Sesepuh

om cuph3

jempol
ente angger lagi jengkel kayong medheni juga ya cuph... PISS
tapi aja karo mlotot ya cuph... xixixi
wis pantes dadi Hangsip
Taqobalallahu minna wa minkum... Minal Aidin wal Faizin...
Atas segala kekhilafan selama persahabatan kita, Mohon Maaf Lahir dan Bathin
jempol

iya bener kweh ning bisa thread kie di doloh nang link sing jalan dewek bagian ngarep, ben member bisa weruh kabeh, ben laka sing salah sangka.

coz mbokan ana sing ngira gabung nang forum kie akeh larangane, terlalu kaku n keras. ya kwe tah masukan. ura dinggo ya ura papa Xixi

Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
allahamdullilah dah udah ada SB lagi Girang nemen jaadi bisaaaa narsoong daah narsis

semugaa orang" itu bisa intropeksi diri. Amin

kanpa harus okky lagi okky lagi yah? Ngukuri batuk
Assalamualaikum
Dasare racun TCC donk..
Jaran nlepong

The Compongest of The Year part 1 (Click to View)
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Barang ngerti skenarione tak dadekna signatur kayong apik yah Guling-Guling

The Compongest of The Year part 2 (Click to View)
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
ente nulis apa kuwe krad?
kode apa kuwe?
Udu apa2, mung asale signature aku Nyengir
Dawadawa
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa


Forum Jump:


Users browsing this thread: