Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KENALAN DHIPIT
wa'alaikumussalam.....
Selamat datang dan selamat bergabung.....
Udud dulu.... Sambil menunggu buka puasa.....
Ngacir
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook

[Image: nTH75][Image: R6wLi][Image: nTH75]
[Image: keeppo10.gif]
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)