Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kudu kepriben?
#11
@vinita:
ora masalah vin, sing penting pada islame... tapi kan nikah ora cuma mung masalah kiye tok vin. mungkin ana ora cocok liyane. tentang keluarga juga. tentang misi urip juga. karo liya2ne. karna nyong be durung nikah, nyong ora wani ngomong adoh2 kyeh. jarkoni => ujar tapi ora nglakoni. Nyengir

@poci:
ya ngapurane kang poci, arane be ning kene ya. dimaklumi oh kudune Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
iya si bener proses e egin suwe....tapi kan donk memang e pengen serius ya dong aku asline mikiri di benahi siji" masalah sing ana...tapi ya mbuh juga la,,,,

ora ngerti juga....>....<
#13
ist,,,
kayong menarik...
jare aku tah ya...

mending ari kudu bubar,,
ya bubar ndisit...
ketika itu menjadi sebuah keputusan..

soale lebih baek sekarang daripada nanti,,
akeh pertimbangan,,
aja mung ngandalna "nyaman",,
nyaman seka sisi kalian berdua..

tapi nyaman untuk semuanya kalo bisa..
itu akan menghasilkan sesuatu yang lebih baek jare aku...

dadi,,
ya ngerti maksud kalimat sing mau ya..
aja kegawa emosi sesaat vin..
saya suka siomay
#14
diomongi oh wonge, dijak rembugan. mbokan wis siap nikah tapi ternyata vinita durung siap, kan akhire bocahe ora sida ngajak oh...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
@mas apip:bocah e be ora tau nakon masalah agama maring aku...mung cma ngomong banyak perbedaan...wis kaya kuwe tok :(

@mas nono: bener juga si jare mas nono...emosi sesaat......mungkin bisa ta pelajari ndipitt...Nyengir
#16
dopokane madan andep kyeh kudu serius hmmm Mikir

uteke urung nyandak keh Ngukuri batuk monggo sing ahli kae bantu saran lan pendapat nggo sekretaris TCC Ngikik

Amin
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Ngeneng vin..
saiki kan kowen mesih semester 4. dadi ta deleng ya proses menuju maring mana kuwe mesih suwe kan?
menurutku waktu kamu dan dia itu kan masih panjang vin. apalagi yang menjadi masalah di sini adlah prinsip agama. bukannya mau nakut2in.. menyatukan dua keluarga yang satu agama itu juga butuh perjuangan kok.

untuk saat ini, menurutku kamu dan dia alangkah jauh lebih baik meningkatkan kualitas diri masing2. keputusan untuk saat ini udah kalian ambil kan? pupuk ilmu kalian masing sebanyak2nya untuk keluarga kalian nanti..

jika tiba waktunya nanti dan ternyata kalian emang jodoh, akan jadi lebih indah kan kalian bersatu dalam kondisi yang berkualitas?

satu lagi, mungkin dia juga belum siap belum siap dengan kondisi ini.
jadi dia kelihatan nyerah gtu.
tapi inget yah, belum siap sekarang bukan berarti ga siap selamanya.

untuk saat ini, perbaiki aja kualitas diri masing2. Ngedip
Perokok itu penjahat, harus dimusnahkan.
terima kasih telah membuang asap pada tempatnya.
jare wong2...sing arane cinta kudu diperjuangna...tp yen ws mslh beda agama kyane rada njlimet tur angel....
sing arane nikah kwe du2 cuma mmpersatukan dua individu tok...tp kluarga kdua blh pihak juga....
mendingn aja dipaksain...ngko akhire ura nyaman...bnr jarene um nono kwe....
mgkin tuhan ws nyiapna jodoh sing luwih apik nggo dirimu vin....
dont be sad....keep your smile... Nyengir
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati
wah.. wah..

sumbang urun ide pemikiran ya vin.

kie sing di critakna kae kanca TK anjog SMA ne aku? Nyengir

ente pada mbegin kuliah, mbegin enom, mbegin akeh tantangan sing kudu dilewati, mbegin ana tanggungjawab sing kudu diemban, mengko nnger ente wis memenuhi jadwal nggo melangsungkan "ijab" mesti sedurunge ente wis isa berpikir luwih dewasa. Nggo saiki ente tetep jalan bae vin, aja putus sesaat lah... mbegin tetep jalin hub kalian..mengko ya olih pencerahan o00o..

Es Teh enda tetep adem.
Okupasi Terapis
@mas tkid: no comment wes...kaya ne wes mak jleb banget.....iya bener...sing se agama aja perjuangan e angel...

@denbaguz: ia mas...cuma perna denger/ baca aku klalen....susah banget gag berarti gag bisa buat di lakuin....:)


tapi iyaaa.....trying to smile...untung si X e ya nyupport aku banget.....aku sedih nangis...dia tetep kasi support..walopun kita gag bisa lanjutt..tapi kan tetep bisa keep contact,....dan lebih beruntung...aku sadar aku bersyukur....kita [aku dan x] terpisah gini dengan masing" tau apa yang ngganjel....:)

buat semua nya thnx banget yaaaaaaaaaa :)
i can smile nowww :)

cinta gag harus memiliki....:)
untung siapa orang yang di bicarakan di rahasiakan ahh =p

sing penting jeneng e X =p

tq tq tq harrr


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)