Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kudu kepriben?
#21
ngapura kyeh vin, jare aku, cinta ya harus memiliki. ora logis lah jaba cinta ora memiliki. contone, nt cinta maring tegal, ya kudu ngerasa nduweni tegal. karna cinta kuwe, akhire berbuat sing terbaik nggo tegal.

nah, jaba maring wong, wis ora ngerasa memiliki, ya arane ora cinta. jaba wis ora cinta, tandane berarti wis ora tau memiliki.

pengalaman pribadi kyeh, pernah seneng wong, tapi karna akhire ngarti kuwe salah, tak pateni rasane. beres perkara... qeqeqe
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
edan ah......mas apip bisa ngomong kaya kieee,,,,,,

iyaa masss tqqq yhaaaaaaaaaaa
#23
iya. wis oh aja nangis maning ya.

coklat jago doyan??? Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
hahhahaa vinita tah ora sng coklat jago, coklat kucing ndeyan tah doyan
hahahahhahhaa =))
"we cannot make an omelet without cracking the eggshell"
#25
daning nt ngarti kang hitamputih??? Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
weh" wes aja menyimpang mbahas coklat...timin e kie mulai...coklat arab bae ooo....

tapi btw neng arab ana coklat??

nembe nggletak 5 menit langsung mleleh ndean =))
"emosi kuwe bisa melemahkan kekuatan"


"tp justru emosi kuwe sing nggawe manusiawi"




paling ora nang kasus kiye,vinita esih manusiawi
Nyengir

lagu Jalan Terbaik-e Seventeen go backsound ya
Nyengir
road to
6666th
#28
wah, lagune bener2 tal rungokna kyeh. streaming-an Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
dong aku , lagune tak donlot sit
hahahahhaha
daning lemot jeeee
"we cannot make an omelet without cracking the eggshell"
udaa dl lagune...................

kerennnnnnnnnnnnnnnnnn

make me wanna cry :((


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)