Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kudu kepriben?
waduh daning pan nangis maning..
mau kan wis bisa gembuyu2..

ya wis ora papa, alon2 vin..
Perokok itu penjahat, harus dimusnahkan.
terima kasih telah membuang asap pada tempatnya.
#32
sing sabar ya phien,
sering nganjatna donga karo sing nduwe urip,,
inti ne sih kuwe,,
njaluk jalan keluar re,,
turuti ati cilike kowen,,sing paling jero(hati kecil yang paling dalam)
Josss
mas apip mateni rasa bisa kaya mites tuma wis whahaha
mba pin semangat yah mbaaaa,,semoga olih apa-apa sing apike bae wis yah mba,

*under 17, durung wani ngomong sing dudu umure Nyengirv
...tak ada yang lebih bijak dari hujan bulan Juni, dihapusnya jejeak-jejak kakinya yang ragu-ragu di jalan itu... (Sapardi Djoko Damono)
#34
kudu kaya kuwe oh nya. kudu tegas. jaba akeh toleransine, ngko bahaya. jaba wis ngrasakna ya ngarti dewek lah ngkone Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
@mas tkid: ia lagu ne gawe sedih :(

@mas kuncen: ia nean....dumeh e ora tau sembayang nean...ora tau konsen karo agama c....belum ada yang sreg...jadi donk pindah agama aku ra masalah c...hwhwhwhhwhw

@anyamuk: ia...thnxxx eeaahhhhh :)
#36
(18-03-2010, 03:18 AM)vinita_chandani Wrote: @mas tkid: ia lagu ne gawe sedih :(

@mas kuncen: ia nean....dumeh e ora tau sembayang nean...ora tau konsen karo agama c....belum ada yang sreg...jadi donk pindah agama aku ra masalah c...hwhwhwhhwhw

@anyamuk: ia...thnxxx eeaahhhhh :)

ya wis coba di pilih di pilih,,,
ndi agama sing cocok karo kowen,,
yakin dudu karena mayoritas,dudu juga karena nggo keren2 an tok
tapi mudun saka ati cilike ente
mulai buka2 e book mengenai religi,apa arti hidup dan kehidupan,,
kita di sini karena siapa?
apa mbok ceprol langsung oeee,,bar mati ya wis
sing utama ya,,apa sing dimaksud dengan TUHAN
ngko bakal weruh dalane owh,,
percaya karo nyong,wis ngrasakna dewek,,,
#37
nyong hanya ngein saran :cool:
tenangna awake koen tuli,ben pikirane jernih
pikirna masak2 sing arep dilakoni
akibate kedepane primen?
apamaning soal keyakinan, kudu bener2 dipikirna
sebab iku engko bener2 ngaruh maring hidupe koen selanjute
masalah jodoh wis ana sing ngatur
pan dhewek arep usaha kaya apa, haer dudu jodohe ya ora bakal dadi
sing penting saiki koen nenangna pikirane tuli,
ben pas ngambil keputusan mantap lan kedepane ora kecewa

sorry, nyong dudu nggurui, men ana kata sing ora berkenan njaluk pangapurane salaman
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
#38
ruwet juga kiye masalah Ngikik
cinta kuwe harus memliki bener jare min-ap, yen cinta ta harus memiliki tah jare lagu owhh ...

memang dong ws kena effect power of love ws bener2 membuat org tak berdaya,
tp bukan berarti tdk bsa dilawan loh, bgmana cara nglawan e tentunya masing2 individu memiliki gaya ne masing2 owhh..

jare jakwir2 liane ya bener,kown ke masih enom msh bnyak hal yg prlu kau urusi,
msh bnyak masyarakat di luar sana yang masih membutuhkan mu,
berkaryalah untuk masyarakat yang mencintai, merindukan, dan mengharapkan tenaga mu

hingga suatu saat nanti dirimu bertemu jodoh mu, saat disitulah kamu baru menyadari ap itu True Love

Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#39
are jare status facebook ku kiye vin

per:
November 21, 2009 at 11:57pm

rayuan hari ini : Tak mungkin aku berhenti mencintaimu. Aku hanya bisa belajar hidup tanpamu.
saya suka siomay
sudahlah...

jangan membuatnya tambah bersedih

Nyengir Nyengir Nyengir
road to
6666th


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)