Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kelas Internasional FE Unsoed
mumpung kemutan nyong pengin share tentang Kelas Internasional FE Unsoed.

neng Fakultas Ekonomi Unsoed (Universitas Jendral Soedirman), ana program study internasional: Manajemen Internasional, Akuntansi Internasional, lan IESP Internasional.

kelas Internasional mulai ana tahun 2006, bisane diarani kelas Internasional karena setengah bahasa kuliahane nganggo bahasa inggris. asline kelas internasional kudune nganggo Bahasa full inggris, akan tetapi pada kenyataane esih setengah2. dosen sing bisa full inggris sebenere akeh, tp karena bocahe ora pinter kabeh nganggo bahasa inggris dadine dosene menyesuaikan. karuan esih ana dosen sing ora patia bisa bahasa inggris (maklume... no body perfect) Guling-Guling

Unsoed nggawe kelas Internasional tujuane kue eben ijazahe dual degree. maksude dual degree kue sing kuliah neng kelas Internasional Unsoed olih ijazah baik sing Unsoed maupun Universitas sing wis MoU (Memorandum of Understanding)/kerja sama karo unsoed. contoh Universitas sing wis MoU karo Unsoed yaiku UUM (University Utara Malaysia). tapi, sing wis MoU tembe jurusan Manajemen Internasional. Akuntansi karo IESP Internasional durung MoU karo UUM karena durung disepakati daning UUM.

bocah sing wis mlebu jurusan manajemen Internasional ora langsung olih ijazah dual degree. syarate kudu kuliah 4 semester neng Unsoed lan 4 semester neng UUM nganggo biaya dewek kabeh laka beasiswa. biaya semesteran kelas Internasional neng Unsoed semester 1 Rp 3 jt semester berikute turun sampe mentok 2 juta (angger durung berubah). sedangkan biaya semesteran kuliah neng UUM sekitar Rp 3 jt - Rp 4 jt (kayane saiki wis naik maning). syarat mangkat maring UUM: ndue duit akeh, IPK min 3 selama 4 semester neng Unsoed. biasane angger mangkat maring UUM olih beasiswa sing pemerintah banyumas paling ora bocah 1 setahun Rp 5 jt.

berdasarkan pengalamane nyong selama kuliah neng manajemen Internasional Unsoed lan info sing tak ceritakna neng nduwur. Nyong pengin share nggo bocah-bocah tegal lan sekitare sing taun ngarep mbuapa pengin kuliah neng Fakultas Ekonomi Unsoed. aja kuliah neng kelas Internasional !!! kecuali kowen njukut jurusan manajemen Internasional lan wis ndue tujuan pasti maring UUM (University Utara Malaysia) karena wong tuane mampu karo nt serius kuliah nggo syarat mangkate ben bisa IPK 3 (esih kelingan o y? IPK min 3 selama 4 semester).

angger syarat duit karo keseriusane nt dipertanyakan mending kuliah neng Program study reguler Unsoed bae! per semester paling Rp 1 jt luwih setitik.

jare nyong info kye lumayan penting nggo bocah sing pengin kuliah neng FE Unsoed khususe nggo sing pan njukut kelas Internasional. karena neng Internet kayong durung ana sing mbahas kelas Internasional Unsoed, info kye sekaligus nggo bahan pertimbangan bocah-bocah sing pengin kul neng FE Unsoed.

semoga bermanfaat
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)