Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paijo karo Painem
kye ceritane Paijo karo Painem suami istri wis 10 taun. Paijo kerjane dodol mie ayam keliling mangkat sore jam 4an balik jam 11 bengi. Painem dadi ibu rumah tangga alias ora kerja. kerjaane kur masak karo ngladeni anak bojo.

pada suatu hari, Paijo dodol mie ayam keliling sing biasane balik jam 11 bengi tapi kye balike jam 3 esuk alias dini hari gara2 pengin dagangane nteng.

neng umah, Painem wis ora sabar ngenteni bojone Paijo. neng atine Painem kye wong maring ndi? jam 2 esuk ka urung balik? mesti pacaran ndisit keh, awas keh angger balik pan tak labrag.

bareng jam 3 esuk Paijo balik maring umah, ngetok2 pintu.

Paijo: tok tok tok... sayang ku nyong wis balik keh
Painem: e... sampeyan mas!!! jam samene ka tembe balik? maring ndi bae sampeyan? mesti pacaran o y? angger wis ora seneng karo nyong y wis pegat bae pegat!!!
Paijo: iz,,, angger ngomong sing bener! nyong lagi kesel2 tas kerja ka langsung diganyami kaya kue...
Painem: kyeh buktine...! ng klambine sampeyan ana rambut dawa ne,,, kye rambut dawane sp kye?
Paijo: y rambut dawane nyong y? sih rambute sapa maning?
painem: nyong ora percaya lan tetep ora percaya. angger ngesuk maning sampeyan balik bengi ana rambut dawane maning, langsung pegat bae!!!
Paijo: ok lah klo begitu,,, ngesuk maning neng klambine nyong ora bakal ana rambut dawa maning. wong rambut dawa kue y rambute nyong,,, wong wadon siji kie ora percayanan nemen karo bojone dewek sih priben?
Painem: y wis saiki turu dewek mana! aja turu karo nyong! najis nyong turu karo wong selingkuh.

akhire Paijo turu dewekan gara2 domongi bojone kaya kue...

bareng mbesikine Paijo dagang mie ayam seperti biasane tp balike jam 3 maning. Paijo seperti biasa ketok2 lawang, bareng lawange wis dibuka... akhire terjadi percakapan maning antara Paijo karo Painem.

Painem: wingi wis domongi ka esih diulangi y?
Paijo: diulangi priben yang?
Painem: balik jam 3 esuk maning!! mesti selingkuh maning keh? karo sapa maning kyeh selingkuhe?
Paijo: sabar ndisit yang!!! nyong balik jam semene y kerja alias luruh duit nggo makani kowen karo anak. angger ora percaya? kyeh klambine nyong bersih nemen keh, laka rambute siji2a
Painem: owh... dadi kaya kue y? bersih nemen y klambine? laka rambut dawa siji2a? saiki sampeyan wis wani-wanine pacaran karo wong gundul
Paijo: owalah bojone nyong jebule rewel e porrr... nuduh sing ora2,,, wingi lagi klambine nyong ana rambut dawane monine nyong selingkuh. saiki klambine nyong laka rambut dawane, monine nyong selingkuh karo wong gundul.

begitulah cerita Paijo karo Painem Guling-Guling

angger ora lucu y aja diPatak Sendal PISS

NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply
qeqeqe mesti selingkuhane karo kiye keh

Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
(26-08-2011, 08:15 PM)Ayunii Wrote: qeqeqe mesti selingkuhane karo kiye keh


Ayunii daning ngerti? jgn2 Ayunii yg jd painem y? qeqeqe PISS

NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply
hisss,, dudu oh.. aku tanggane painem qeqeqe
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
owh... nagena sih Ayunii sing dadi Painem. jebule tanggane to?
Es Teh ndisit yun
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)