Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tutorial Meraup $$$ dari Google Adsense
Bismillah. . . .niat'e q pan ngejak wong tegal terjun neng bisnis online wis bulet, muga2 tutorial kiye minimal bisa ho batu loncatan maring kesuksesan neng bisnis online. . . .

Neng kene q pan jelasna cara meraup $$ sing google adsense, bisane adsense ? soale q wis olih bayarin sing kono. . . .dadine bisa ho bukti yen google adsense menjanjikan. . . .ora percaya ?

kiyeh buktine :
[Image: 41557741.jpg]

dudu pan sombong apa kepibe, soale kadang ana sing takon monine umbrus tok yen langka buktine. . .

Trus. . .cara ben olih duit saking google adsense kepibe ?

1. mesti nduwe akun google adsense pastine
2. nduwe blog sing bsa ho masang iklan google adsense

maslah akun insyaallah gampang, sing angel kuwe cara bangun blog ben bisa menghasilkan duit. . .

dolanan adsense macem2, maksud;e macem2 kuwe kategory blog'e. . .ana kategory blog news ( berita ), atawa blog micro niche ( blog spesifik sing mbahas niche yg di tentukan ).

neng kene q pan marai model micro niche bae, soale blog kategory kiye insyaallah gampang di pelajari. . .

berikut step2 ho nggawe blog micro niche :

A. riset niche ( kata kuci ) sing pan di tentukna

ini bagian penting soale kiye bagian sing nentukna kekuatan ente bersaing di mesin pencari google

Kriteria micro niche :

- pencarian exact local USA minimal 2000 perbulan
- CPC minimal $1

carane : manjing mene : adwords google

yen sing wis nduwe akun gmail bisa manjing langsing nganggo akune, sing urung nduwe ya nggawe owg jon. . gratis ka. . .PISS

Ben luwih detail cekidot bro :
[Image: googleadwordskeywordtoo.png]

penjelasan :
1. niche yang di tentukan : maksud'e induk niche atawa kata kunci sing pan di tentukna : sing neng contoh diet
2. negara yg di bidik : pilih aja USA
3. pilih opsi Exact
4. microniche yg di tentukan : kiye mung contoh, ente bisa ngembangna dewek2. . .sing penting sesuai kriteria sing wis di tentukna
5. kompetisi iklan adwords : pilih sing ana kompetitore
6. hasil pencarian Local USA per bulan
7. CPC iklan

micro niche sing tak pilih neng ndwuur kiye sesuai kriteria kabeh awit point 1 nganti 7. . . ."jillian michaels diet"

Nah. . .micro niche atwa kata kunci wis ketemu, saiki niliki kompetitor sing neng penacarian google. . . .kiye bertujuan ho menilai seberapa sulit blog kita bisa meraih posisi terbaik neng google. . .

berikut kriteria micro niche sing apik:

- total PR (pagerank) blog maksimal 3
- maksimal hanya ada 2 homepage ( engko di jelasna maning )

ben jelas cekidot maning bro :
[Image: jillianmichaelsdietgoog.png]

penjelasan :
1. tanda biru : kata kunci atawa niche yang di tentukan
2. pagerank blog

cara ben ngerti pagerank blog nganggo add on sing firefox arane seo quake. . . .engko di jumlah PR sing blog neng 10 besar google trus di bagi 10. . .yen hasile luwihi 3 berarti kuwe niche kangelan ho di tembus. . . .

sing tak contohna neng kene ya melune niche kangelan. . .PISS

yen wis cocok kabeh sesuai kriteria langsung tuku domain bae ja kesuwen. . .mbokan pngin gratisan bisa nganggo blogspot. . .

sing penting kw on domain : maksude niche sing di tembak ana neng domain

misal : niche -> mangan, berarti neng domaine kudu ana kata "mangan"

sing urung bisa nggwe blog, luruh tutoriale neng kene : Cara membuat blog

semene zit. . .wis keder nulise, engko yen kurang jelas komen bae neng ngisor. . .

ja klalen ana tombol like. . .PISS
Reply
jarene kudu posting sedina ping 20 artikel??? Katisen

neng blog e njenengan postingane copypas kabeh??? ampunnnnnn PISS

nyong duwe blog tapi esih blogspot, alamate :
blog pertama

blog kedua

tanggepi owh blog e aku pibe??? aku nembe belajarEs Teh
Reply
Um, yen nganggo Bank lokal indonesia bisa pa beleh olih duwite.

infone Fantastic nemen ah!!

Sori, mung bisa ngain tahu aci tok!

pendekpendekpendekpendekpendek
HARUS DISIPLIN
Reply
(28-08-2011, 05:44 PM)Cah Slee Rock Wrote: pendekpendekpendekpendekpendek

ngapakna um Bingung Kyeh
----------------------------------------------------------------------------------------


idiiih sedina 20 artikel
abot nemen
ngosek

se 3 artikel be ues langka pikiran maning ka apa maning 20 Ngukuri batuk
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
sory tembe nongol tas badanan. . .Nyengir

sedina posting 20 artikel kuwe yen ente pan nganggo blog news ( berita ), tp sing tak bahas neng kene micro niche. . . .ente mung posting 2 atawa 3 artikel bae sing berhubungan karo niche blog ente trus ora sah update maning bar kuwe di optimasi ( nggolet backlink ben posisi neng google apik ). . .

trus blog'e kudu bahsa inggris owg, yen bahasa indo tah ora bisa di pasang iklan google adsense. . . .
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)