Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cara ngganti bahasa neng Windows
Assalamu'alaikum....

Wis suwe pengin posting kyeh... Kesengsem

Sedulur kabeh mungkin wis ora asing karo basa linggis kan?? Ngikik
Nah, kie aku pan ngeshare cara nggo ngganti bahasa neng Windows sekan Inggris dadi basa Indonesia.

Kie bisa nggo mbantu sedulur2 sing mungkin tembe nyekel laptop apa PC lan urung biasa karo UI basa Inggrise kuwe...

Nah carane pimen?? Bingung Kyeh


- Pertama, parani http://windows.microsoft.com/en-US/windo.../languages ndisit jon. Kalem

- Keloro, pilih bahasa sing pan didonlot. Misal: Bahasa Indonesia, Arab, Spanyol, Perancis,
Tegal... qeqeqe
Yen ana,... PISS
[Image: ubah+bahasa+pada+windows+vista+dan+seven.JPG]

- Ketelu, sawise donglot. Install paket modul bahasa sing bar didonglot mau (misal: LIP_id-ID-32bit.mlc)
Sing sabar, proses installe rada suwe. Aja Ngepruk komputere yak... Ngikik maning

- Sawise nginstalle rampung, buka Control Panel sing Start-Control Panel-Clock, Language and region.
[Image: windows-7-bahasa-indonesia.jpg]

- Buka tab Keyboard and Language, ganti bahasane dadi Indonesia.
[Image: windows7-bahasa-indonesia.jpg]
Terus klik Apply nang ngisor.

- Terakhir, restart komputere...
Ngko metune kaya kie
[Image: Windows_7_Bahasa_Indonesia_7.png]



Angger postinge bermanfaat, aja klalen klik suwun ya....
Es Teh

Sumbangan Klepon ijo juga sangat diperbolehkan...

Wassalamu'alaikum wr. wb.

sumber
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply
wes dicoba um??
nyacak ah.. tapi laka bahasa tegal ya hahahaha
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
Aku ra due PC pa lepi mba, anane mung hp tok... Isin nemen

monggo dicacak... Es Teh
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply
Olih nang ndi Dan infone?

Yen ana Bs.Tegale tah luwih :josss:

Mung bisa tak ngain suwun tok ya......

pendekpendekpendekpendek
HARUS DISIPLIN
Reply
wah ana bahasa indonesiane Nyengir
kebiasaan nganggo linggis ngko bahasa Indonesiane dadi bingung Ngikik maning

skrinsut sawise nggo bahasa Indonesia laka ya om? Mendelik
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
lumayan ah.. nyacak donload sit..
bisa dibalekna maning maring bahasa inggris?



skrinsute Ngikik
[Image: 309134_1971117127263_1523047394_31868895_3249446_n.jpg]
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
Mbaleknane ya tinggal atur ulang neng control panel oh um, kaya lg pan ganti pertama... Nyengir
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply
waduh ngederi yak Guling-Guling

tempat baru baru ini Ngikik maning
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
kweh ya ngandel ngileng skrinsute poji dadi bingung Mikir
bahasane kayong asing padahal bahasane dewek Stress Nemen
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)