Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
( Youtube ) Tegal Cyber Community
Assalamu alaikum...para sedulur kabeh
ketemu maning kyeh karo enyong,,,,pimen pada sehat oh ya
rong ndina wingi enyong iseng2 nggawe video tentang TCC,,
terus hasile tak anjengena nang media youtube..

yen pan ngileng kyeh

http://www.youtube.com/watch?v=ejppOrErIbc

wangsit tulisan karo gambar nggo nggawe video kuwe sekang
http://www.tegalcyber.org
http://www.facebook.com/kaosgalgil

genjot genjot genjot
FB ne Enyong
Tegal Cyber Community on Youtube
Hidup itu harus bergerak, diam berarti mati.....!!!

Reply
apik sung Fantastic
kembangna maning, lumayan oh nggo promosi Josss
Klepon tampani yak um, aja di guang2..
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
WAH kuwi nganggo ONE TRUE MEDIA ya um... layanan video editing online.... kualitas gambare jelek um...tapi mantap jaya wis... Es TehEs Teh
:::::NYENGKUYUNG KOTA SING LAKA-LAKA:::::



Reply
um kawell siapna weteng go mangan keh tak kirimi Klepon

btw aku diajari oh gawe pidio kaya kuwe Ngikik maning
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
(28-08-2011, 11:01 PM)Ayunii Wrote: um kawell siapna weteng go mangan keh tak kirimi Klepon

btw aku diajari oh gawe pidio kaya kuwe Ngikik maning

kiye nggo mba ayuni... carane njenengan registrasi disit.... mengko tinggal di upload foto utawa video sing meh di edit.. nek animasine sing free wis lumayan akeh...

http://www.onetruemedia.com/
:::::NYENGKUYUNG KOTA SING LAKA-LAKA:::::



Reply
(28-08-2011, 10:51 PM)ImaniMbe007 Wrote: apik sung Fantastic
kembangna maning, lumayan oh nggo promosi Josss
Klepon tampani yak um, aja di guang2..

suwunnn um imaniMBE...lamdulillah klepone kena nggo saur ngko

(28-08-2011, 11:00 PM)Ris Gotim Wrote: WAH kuwi nganggo ONE TRUE MEDIA ya um... layanan video editing online.... kualitas gambare jelek um...tapi mantap jaya wis... Es TehEs Teh

yups um ris gotim,,,soale aku nganggo sing free, dadi ya hasile
kaya kuwe,,ora papa wis hehe

(28-08-2011, 11:01 PM)Ayunii Wrote: um kawell siapna weteng go mangan keh tak kirimi Klepon

btw aku diajari oh gawe pidio kaya kuwe Ngikik maning

suwun nemen mba ayuni...weteng wis siap awit mau hehe
kuwe nggawene nganggo ONE TRUE MEDIA,
carane ndaptare pada karo sing wis dijelasna karo um ris gotim,,
yen aku semarang genuk mba,,pereke terminal terboyo,,,hehe
FB ne Enyong
Tegal Cyber Community on Youtube
Hidup itu harus bergerak, diam berarti mati.....!!!

Reply
#7
Juragan Klepon numpang lewat genjot
Suwun trit te ya
Reply
siapppp um juragan klepon...sering2 lewat genjot oh hehe
FB ne Enyong
Tegal Cyber Community on Youtube
Hidup itu harus bergerak, diam berarti mati.....!!!

Reply
good job lah pokoke, Klepon nggo badanan
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply
suwunnnnn bocah tegal,,,,,,,,genjotgenjotgenjot
FB ne Enyong
Tegal Cyber Community on Youtube
Hidup itu harus bergerak, diam berarti mati.....!!!

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)