Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pangapurane sing akeh
[Image: logo_baru.gif]
Yaa . .
salam kenal juga ya.
smoga manfaat n nambah kanca nang TCC.
aja klalen ngejak kanca liyane.
aja nyampah n posting sing ora prelu ya. sing semangat gawe dopokan.
steycun terus gamen TCC aja berpaling ke pelukan yang lain :ngikik:

Yen ana dopokan sing manpaat aja klalen kirim klepone, tapi adeng elek ya dimaklumi bhae :D
wis oh, bar gawe dopokan kenalan langsung gawe dopokan apa mbuapa.
Sing penting ana mangpaate

Salam Hangat Semangat TCC :joss:


mbokan pan ndeleng kabeh dopokane nyong :D
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

[Image: nTH75]
[Image: welcom10.gif]
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)