Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kaos tegalcyber
ngerek

sing pengin ndue kaos TCC, cepetan owh pesen..!!

ben kaose cepet dadi yuh...
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply
photo sing wis dadi owh...
ben kayong teteg sing pan tuku...

ok um ? Es Teh
]
AKU SUDAH DEWASA MAK, PENGEN NIKAH
Gadget Gratis Seka Xpango : KLIK NENG KENE
WEB PRIBADI ENYONG

Reply
#23
[Image: 299346_1948798965819_1417939090_31639255...1153_n.jpg]
saya suka siomay
Reply
yuh ngerek
sing pan pada tuku,,
apik kiyeh kaose,nyong wis duwe Josss
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply
um sing putih ana??
nyong sing ireng wes due soale pingin sing liyane
dong bisa sih sing ana kerahe cepet2 digawe ben bisa langsung tak go sisan go mejeng nang mollcool nemen
Reply
aku pngen pesen om, tapi takon ndisit ongkir wilayah jkarta pira om......
---__SULe SElaLu Wong Tijany__---
Reply
#27
@sulepetz
jakarta biasane 10-15rb

waduh nembe sitik ya sing pesen..
sing transfer nembe 2..

kiye angger nganti 24 ora terpenuhi,,
ditunda nyetake nganti full..
suwun
saya suka siomay
Reply
waw, ana kaos TCC Sung....

Pengin ndue nmen kaos cetakan Cap.e Tegal....

Um no, aku pesen 1 owh sing M.

Ngko bayare cash baen ya dang aku wis balik tegal, aku ra due rekening soale...Ngikik maning

Tgl 1 oktober ws anjog insya Allah...
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply
#29
jenenge pre-order bayar di muka,,
nyetak dong ana duite..

ckckckck,,
saya suka siomay
Reply
Aku pesen sit M 1 um...

Ngko duite nitip ng galgil isa ora?
Aku ra due rekening...
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)