Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kaos tegalcyber
#31
kiye karo galgil sejen owh..
Nyengir

sms-an baen wis ngko ben gampang,,
nomere ana neng ngarep
Nyengir
saya suka siomay
Reply
aq pesen 3 um, msh bisa ora? karo ongkir dadose pira?

---__SULe SElaLu Wong Tijany__---
Reply
#33
yuh sing niat pesen,,
gagian transfer..
ben gagian cetak..

Nyengir
saya suka siomay
Reply
contoh kaos sing putih lengen dawa XL keh Ngikik maning *melu narsis*
apik wes, adine nyong be senenge nyilih ka Guling-Guling
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply

Fantastic
Dang Masindra pesen, nyong melu pesen ah....,,,
Brarti ora ready stock um ???
arip

Dadi wong urip ra sah reka-reka, ra sah dumeh, ra sah kemroyal !!!
Reply
#36
HIz.. bisane nyebut2 nyong.. curiga keh,...
sapa keh... Juragane
lanang maning Syok nemen

Nyong wis nduwe loro2ne jon..
ireng ana putih ana..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
maap maap sampe saiki durung transfer, bingung kyeh pan transfer awit lagi kae tp jare nembe dicetak adong wis 24 buah, lha kye nembe pira tok ampunnnnnn
piben kyeh? Ngukuri batuk
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
sing byr tembe nyong tok yiep, sing penting nt transfer ndisit owh... ben sing liyane pada melu transfer truz cpt dadi owh Nyengir
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply
#39
sing pesen gagian,,
ditransfer
ngko kurangane tak talangi sidane..

Es Teh
saya suka siomay
Reply
Oke, insya allah ahad kye wis transfer mo, Nyengir
oh iya, ID bodin_godog pesene sg ukurane XL terus lengen panjang Nyengir
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)