Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
inyong arep melu
Heart 
hae . inyong blek . pan melu neng kene . olih ora ? hobine bagi - bagi sing seger nemen . pokoke beres lah . bakal keduman kabeh . inyong nembe latian basa tegal . dadi kadang durung lancar . esih anggo kamus .
ci.black,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Sep 2011.
nggo awalan seger -seger . made in tegal
Quote:moderator note : maaf, disini bukan tempatnya posting sampah
ttd : masindra
ci.black,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Sep 2011.
Lg apa wa? Sory mayory ya, ng kene dudu tempate kyk kwe, ng kene tempate sharing, bagi2 sg manfaat arip
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
eeh.... aku bingung maksudé pibén jhon...? bar kenalan lgsung posting kutipan momod kuwé.... ada apa yah???
Taqobalallahu minna wa minkum... Minal Aidin wal Faizin...
Atas segala kekhilafan selama persahabatan kita, Mohon Maaf Lahir dan Bathin
Rainbow 
Maksude pimen sih? nyong beLih paham.. Gimana sih kaLo beg beg begitu.. Piben maning yah
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Kwe ng post #2 asline ana spoiler foto2 abegeh2 cewek, ora terlalu "panas" tp ya ora pantes dadi diedit darmondra.,
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
#7
Benar kata um ayip..
Sesuai komitmen e dewek.. Yen pan sing model2 kaya kuwe golet forum lain..
Yen sing kaya kuwe dijorna mengko semakin terbiasa..

Josss
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
oowh.. brarti kaya kasuse aq mbiyen yah! Aq ya pernah kaya kue nampiLna SpoiLer Foto2 Hot! Sing pada akhirnya aq oLih Hukuman juga! PISS Tapi kayane Luwih Hot gene aq apa cah kie sih?? Ngacir ............... ngebut
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
padahal aseli made in tegal lowh . . . . . .
angger pd minat , mengko gawe trid khusus share poto awewe made in tegal . . . . . .
ci.black,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Sep 2011.
#10
Nuwun sewu kang..
Mohon dimengerti..
Seperti yang saya bilang sebelumnya..
Jika yang demikian kami biarkan, nanti akan semakin terbiasa..
Kalo punya bakat fotografi, gabung aja di trit2 fotografi..
Tapi sekali lagi kami punya filter/batasan2 dan berhak penuh menjaga kondisi forum..

Josss
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)