Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kenalan karo rika rika rah
sugeng rawuh

di betah betahna yaa kang.. nang kene tempat tongkrongan onglen sing josss...

salaman
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
[Image: welcomekz.png]


ning TCC ya
Es Teh


[Image: GarisSinar.gif]

aja klalen mampir mene, sing durung [Image: klik+disini.gif]


Quote:
- [READY STOCK] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (5 ewu)


- [MURAH] ALARM ANTI MALING PINTU / JENDELA (7 ewu) &
- JAM GELANG ION KESEHATAN ( 8 ewu)


- [KLOTER 2] JAM LED - SOCCER EDITION (37 ewu)

- [KOLEKTIF] JAM MOODY - BISA GANTI WARNA (29 ewu)

- [KOLEKTIF] Lilin Elektrik , Tanpa Asap - Model siip (16 ewu)


[Image: GarisSinar.gif]

[Image: acmilan.gif] [Image: acmilan.gif] [Image: acmilan.gif]
selamet teka neng TCC, muga2 betah neng TCC Nyengir
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Salam kenal ya wA,,
Perek karo aku ke Wa, mung kacek 1km
aku KESUBEN wa,,
umahe ng Gerbang Pertigaan Kesuben ngonoan Nyengir
Bagi bagi Ilmune yak?
Waktu bknlah uang melainkan sebuah kesempatan yG patut Qt pergunakan sebaik-baiknya
met bergabung nang TCC ya...

TCC nian!!
Okupasi Terapis
Wink 
KleponMedangsuwun sadulur kabeh..... senenge por kiye inyonge lah maturtengkyu kanggo sedayane ,,,,,Es Teh
masbowo light, Bagus Ora Wagu Ora
[Image: logo_baru.gif]
Yaa . .
salam kenal juga ya.
smoga manfaat n nambah kanca nang TCC.
aja klalen ngejak kanca liyane.
aja nyampah n posting sing ora prelu ya. sing semangat gawe dopokan.
steycun terus gamen TCC aja berpaling ke pelukan yang lain :ngikik:

Yen ana dopokan sing manpaat aja klalen kirim klepone, tapi adeng elek ya dimaklumi bhae :D
wis oh, bar gawe dopokan kenalan langsung gawe dopokan apa mbuapa.
Sing penting ana mangpaate

Salam Hangat Semangat TCC :joss:


mbokan pan ndeleng kabeh dopokane nyong :D
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

[Image: nTH75]
[Image: welcom10.gif]
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)