Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[share] Ganti Plat Motor
Selisihe sitik ment y, arip
tp ning gawe SIM slisihe akeh nemen lho
Reply
#12
angger perpanjang bisa online beleh??

kaya angger pajek aku mbayar neng samsat kota,,
sejam rampung..

angger perpanjang kab bayar neng kota bisa beleh eh?
saya suka siomay
Reply
>tahuaci: iya kweh aning SIM selisihe anjog 100 persene. wong aku duwe SIM jakarta, secara logika dongen bisa diperpanjang nang tegal dang aku duwe KTP Tegal. jebule ra olih, kudune ana surat mutasi. ruwet ngurus mutasi SIM maring depok, akhire tak tembak 300.000, padahal dang diitung perpanjang paling laka 100.

>adi laksono: perpanjang kabupaten nang kota bisa. kancaku pernah siy.
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
donge kemajuan teknologi diberdayakan y, eben mudah membyar pajak ora perlu antri dawa-dawa, trus tak perlu ana pungli Fantastic
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: