Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saiki emang Jaman wis kebalik
kyeh langsung bae,,
emang saiki Jaman bener2 wis kewalik,, enggal Kiamat ndean.. Nyengir

kyeh salah siji buktine,,

semono bae wis,, Es Teh
Reply
nembe foto tok um, durung sing adegan liyane Ngikik
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
nduwure aku kayong apal adegan liyane ahhhh.... Ngacir
Es Teh
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
(13-09-2011, 02:28 AM)auzhee Wrote: nembe foto tok um, durung sing adegan liyane Ngikik

Nha kiye sing luwih penasaran maning wa....
apa ana liyane...? wouow

Nyengir
Taqobalallahu minna wa minkum... Minal Aidin wal Faizin...
Atas segala kekhilafan selama persahabatan kita, Mohon Maaf Lahir dan Bathin
Reply
Maksude apa sih? Nyengir
Nyong ura mudeng... Madan stress
Semuanya berawal dari hati
Semoga Allah selalu di hati ^_^
Reply
iya kweh Poji,, tulung dijelasna maksude apa sih um?? Xixi


Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)