Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jurusan neng UI
Aku pengen nemen manjing UI hahaha!!!!

tp ya,, hmmm
ana sing muter2 nduwur Pikiran hheee
soal Jurusan esih bingung,,,
pengine akeh,,, n ra yakin

trutama jurusan sing paling pngen ak ngerti,
Hubungan Internasional, Kimia, Farmasi, Kesmas, Gizi/
tulung Infone ya mba, mas Nyengir

Suwun sadurunge Nyengir
Waktu bknlah uang melainkan sebuah kesempatan yG patut Qt pergunakan sebaik-baiknya
Reply
#2
monggoh buka http://www.ui.ac.id, http://www.ayomasukui.com, karo http://www.anakui.com

lumayan nggo mein gambaran awal njenengan Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply


Makasih nemen ya Um,,,, Nyengir
Es Teh
Waktu bknlah uang melainkan sebuah kesempatan yG patut Qt pergunakan sebaik-baiknya
Reply
#4
nyong wis pernah manjing UI, nganggo bis kuninge anapa, ya oraketang sedina rong ndina sing penting wis pernah manjing :cool:
Reply
? lah karuan
nyong be pernah woh um, hahahaaa
Waktu bknlah uang melainkan sebuah kesempatan yG patut Qt pergunakan sebaik-baiknya
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)