Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Praktisi Sotoshop


iya kweh,, Kayong rada angeL yah gawek bayangan! Gawekna owh! Ngacir
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
pancen angel um, aku be ora bisa
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
butuh kesabaran dan ketelitian dalam ilmu sotosop....
aku be kadang juwet dewek kaaaaa..... Es Teh
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
(15-09-2011, 07:39 PM)animcuwiru Wrote: pancen angel um, aku be ora bisa

Wkwkwk.. Lumayaaan wis.. Tapi ngmg2 matur suwun wis di editna,, Nyengir Klepon Medang
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
keh ak mumete nang kene

kan kiye ndas madep e kanan (Click to View)
barang dadi madep kiri
finishing e (Click to View)
apa di walik kanan dadi kiri apa ya ndas e ? Mikir
tuli peci nang gambar pertama kue kan ora full

tapi nang finishing bisa full
Ngukuri batuk
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply



Kayong Tajem nemen um pandengane! Guling-Guling Peci?? Kaya Ustad baee nganggo Peciii,, KupLuk onong! Guling-Guling AsLine gudu nganggo foto kue ding,, Ana fotone nyong siji maning Cuma KseLiruan upLoad, gara2 PCne nyong Anteb yen mbuka Photobucket! gadine sing tak upLoad maLah foto kue ya sudah terLanjur basah! apa boLeh Buat,, gadine tak Lanjuuut.. Ngacir
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
Asline 4 gambar dadi siji, soale gambar Man Darmad sing garo ayam wis editan Nyengir
bener apa ora yah? Nyengir

CMIIW
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
OOo jbulen Pesbuke njenengan sng Ppne kie,,,
wkwkwkwk
apik izt
Waktu bknlah uang melainkan sebuah kesempatan yG patut Qt pergunakan sebaik-baiknya
Reply
bisane kaya fotone jakwir yah arane nurdin memang TOP lah
Reply
Wah.. Wis muLai akeh sing pada ngarti sung! SssssT! Aja Rosa2 owh! Ngacir
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)