Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Praktisi Sotoshop
Um, aku pan request. Dongen sing numpak ayam aja nt owh. Diganti nikita willy mbuapa ben rada byar2 Nyengir
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
iiish namane be bodekan ,,,,
ya ora pasti bener kue peci apa kupluk oh Ngukuri batuk

sekang adoh kayang peci nggo biasane dinggo wong sing njaluk" nganggo busana muslim sih Maen ora ngerti

dudu maksud ngejek lho ,,,
cuma kiye bodekan tok

@nggo duwure aku
misale bisa tah ajha nikita willy

agnes monica ben rada apik maning Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)